Ποιοί είμαστε

Η Skyrent είναι ο πιο προσιτός και αξιόπιστος συνεργάτης σας για ενοικίαση αυτοκινήτων μέσα και γύρω από τη Θεσσαλονίκη: αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG), Χαλκιδική, Βεργίνα, Μετέωρα, Πλαταμώνας, Ουρανούπολη.

Αντίθετα από την πληθώρα των εταιριών που θα βρείτε στο διαδίκτυο, εμείς δεν είμαστε μια μεσιτική εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Τουναντίον, είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε τα δικά μας οχήματα τα οποία ετοιμάζουμε και συντηρούμε για εσάς με προσοχή.

Σας παρέχουμε όλα τα είδη των αυτοκινήτων και μικρών λεωφορείων (minibus) για όλες τις ανάγκες μεταφοράς σας. Βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ενοικίαση. Οχήματα για όλους ανεξάρτητα οικονομικής κατάστασης.

Όλες οι τιµές είναι τελικές και περιλαµβάνουν ΦΠΑ 24%, Απεριόριστα χιλιόμετρα*, Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (C.D.W.) και Ασφάλεια Κλοπής (T.W.) – με ασφαλιστικώς ακάλυπτα ποσά**, 24ωρη Οδική Βοήθεια, δωρεάν ο δεύτερος οδηγός, δωρεάν μεταφορά απο και προς το Αεροδρόμιο***. Με την Skyrent, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Η ικανοποίηση σας είναι ο σκοπός μας και η ανταμοιβή μας!

 

Γρηγόρης, Διαχειριστής στόλου

 
 
 
 

* 100 χλμ/ημέρα χωρίς χρέωση μέχρι 3 ημέρες ​​ενοικίασης (χρέωση για τα επιπλέον χιλιόμετρα μόλις 0.10 €/χλμ), και ​​απεριόριστα χιλιόμετρα για κρατήσεις άνω των 3 ημερών

** Μέγιστο ποσό 800 €

*** Δωρεάν από τις 9:00 έως τις 21:00. Χρέωση 15 € για οποιαδήποτε άλλη ώρα και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος στην πόλη

© 2014-2019 Skyrent ΙΚΕ, Ελληνική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία / Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα